Pick ups
Leave a Comment

Winter pick ups

In de winter is het altijd fijn om jezelf te verwennen. Een warme kop thee, een zacht dekentje en een boek/Netflix-serie slepen mij altijd door de winter heen. Later meer over mijn ultieme Netflix-tip The 100. Ik wil het eerst hebben over de fijne cadeau’s die ik met kerst heb gekregen en een aantal dingen die ik voor mezelf heb gekocht. Ik voel me best wel verwend, haha!

Herschel rugzak 

Ik vond de kleur van deze rugzak echt zo leuk! Die kom je niet zo vaak tegen. Vooral voor de lente gaat het echt mijn standaard rugzak worden. Mijn andere rugzakken zijn inmiddels alweer vier jaar oud. Deze is een iets kleiner formaat dus als ik grote dingen mee moet sjouwen kom ik al snel in de problemen, maar voor naar werk of korte tripjes is het een ideaal ding! Deze heb ik van mijn vriend gekregen.

Philips keukenmachine

Afgelopen jaar heb ik veel in de keuken lopen experimenteren, met name met gezonde gerechten waar veel groente, noten en vleesvervangers in verwerkt worden. Ja, ik heb zelf het zomerboek van the Green Happiness gekocht. Die vond ik best okay, maar het kost zo ontzettend veel werk om het helemaal te volgen. Maar waar je tijdens het bereiden tegen aanloopt is het raspen van groente en het hakken van noten. Dat gaat met de hand vrij lastig, maar met een keukenmachine is het in een handomdraai klaar! Ik heb er al wat wortels mee geraspt en notenpasta mee gemaakt en ben er tot nu toe tevreden over. De messen zijn ook echt vlijmscherp en de mogelijkheden zijn heel divers. Over vleesvervangers gesproken: ik heb tempeh uit de airfryer geprobeerd en dat is echt een aanrader. Plakjes tempeh marineren in olie, sojasaus en sambal en dan in de airfryer voor 4 minuten op 200 graden: superlekkere crunchy plakjes die best wel in de buurt komen van vlees. Ik ga het later ook nog hebben over (geen) vlees eten, want voor mezelf ben ik er nog niet helemaal uit en wil graag mijn ervaringen delen.

The Balm Nude Dude oogschaduw palette

Tja, make up… Dat is voor mij nogal lastig, omdat ik al jaren last heb van acne. Dat betekent niet dat ik nooit foundation of concealer gebruikte, maar ik doe het al twee jaar niet meer omdat ik nog steeds niet van mijn puistjes af ben. Wat ik daarentegen wel leuk vind is oog make up! Dat kan ik natuurlijk wel gebruiken en omdat ik bruine ogen heb is deze nude palette een goede match. Ik had al een goedkoop setje van Catrice, maar die pigment pakte heel slecht. Nu heb ik deze Nude Dude online besteld en was eigenlijk meteen verkocht door de verpakking met de mannetjes en de tinten die allemaal met de letter F beginnen. Ik heb nu al een aantal keer een nude look geprobeerd en vind het echt fijn. Met het smalle kwastje dat erbij zit, kan je de donkere tint zelfs als eyeliner gebruiken.

Nike Air Force One sneakers

Toen ik zag dat Nike de nieuwe lentecollectie had gedropt vond ik de zandkleurige Air Force One echt zo ontzettend tof. Ik was van plan ze te bestellen, maar vond 140 euro toch wel veel geld. Ik heb het wel eerder neergeteld voor schoenen die ik echt wilde hoor. En toch dacht ik deze keer: het is overal sale, zou ik niet iets anders kunnen vinden? Toen stuitte ik op deze Air Force One; ongeveer dezelfde kleur maar een iets andere uitvoering. En raad eens hoeveel ze kostten? 45 euro. Ja echt. Dat scheelt me 95 euro. Ik heb namelijk de junior maat genomen, want met mijn 38,5 val ik daar net binnen. Dan is de schoen maar 90 euro, maar in de 50% sale dus nog maar de helft. Echt een aanrader voor meiden met kleine voeten en een kleine portemonnee. Het valt me wel op dat dit model (voor mij het eerste paar) nogal lomp en breed is. Maar dat kan natuurlijk ook omdat het een junior maat is en niet gewoon voor vrouwen. Ik moet ze ook nog inlopen, maar de kleur is echt fantastisch.

Dit waren een aantal van mijn winter pick ups. Heb jij nog leuke cadeautjes gekregen of jezelf verwend? Lemme know. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s